Home 5 (Online) Open Podium

(Online) Open Podium

Spraakuhloos is ooit begonnen als open podium voor woordkunst en nog steeds vinden wij dat podium aanbieden aan nieuw talent nog even belangrijk. Gemiddeld 3 keer per jaar zetten wij een microfoon neer speciaal voor jou. En al jaren komen de mooiste talenten langs.

VOLGENDE EDITIE

Juni

Online open podium

In 2014 organiseerden we ons eerste open podium. Dat was zo’n succes, dat de toon direct was gezet: open podia waren een feit. Vanaf dat moment organiseerde Spraakuhloos zo’n tien open podia per jaar. In 2020 is er ook een online versie ontstaan, omdat we vanwege de coronamaatregelen geen open podia konden organiseren. Tijdens deze online edities hebben we genoten van talenten die hoe dan ook mensen wilden entertainen, hun performance wilden verbeteren en dingen te zeggen hadden die gehoord moesten worden.

Voor wie

Het open podium is een vrij te beklimmen voor (opkomend) artiesten. Wil je weten hoe het is om voor het eerst op het podium te staan, wil je iets nieuws uitproberen of wil je juist meer podiumervaring opdoen? Alles kan. En belangrijk om te weten: het open podium is niet enkel voor spoken word. Schrijf je prachtige essays, ben je een rapper, beginnend cabaretier of blaas je iedereen weg als beatboxer: je bent welkom op ons open podium. 

Waar

De online versie van het open podium vindt plaats via Instagram Live. De live open podia worden georganiseerd op diverse locaties in Rotterdam.

Hoe meld ik me aan

De inschrijvingen gaan zes weken van tevoren open via Google Forms. Zodra het zo ver is, vind je het formulier hier op de website, via de nieuwsbrief en via onze social media kanalen. 

Je hoeft alleen je te vertellen wie je bent, hoe oud je bent, je postcode, je emailadres en wat je komt laten zien. We willen graag weten wie er bij ons op het podium staat en hoe we contact met je op kunnen nemen. 

Voor bezoekers

De online versie van het open podium is gratis toegankelijk. Een live open podium op locatie kost tussen de €5,00 en €7,50.