Home 5 Ivan Words

Ivan Words

Foto door Rosa Quist

IVAN WORDS

Ivan Words is een vrije, ongebonden, creatieve geest. Zijn woorden komen van een plek waar autonomie in het middelpunt staat, waar kaders naar eigen inzicht worden bepaald en creatie naar eigen inzicht komt. Voor zichzelf of in opdracht, schrijven brengt Ivan een afwisseling waar hij energie uit put en het geeft hem de kans om zijn veelzijdigheid in te zetten. 

Ivan schreef al tientallen jaren verschillende teksten, maar de omslag naar spoken word gebeurde bij Poetry Circle. Hij vertaalt concepten, visies en dromen naar prikkelende teksten, concrete woorden en invalshoeken die onverwacht, maar altijd pakkend zijn. In zijn veelzijdigheid, creatieve vrijheid en de drang naar autonomie is Ivan actief in het theater, schrijft hij teksten in opdracht, is hij een voice-over acteur en geeft hij workshops. Ivan speelde in de theatervoorstelling Tori (een vertaling van het kinderboek van Brian Elstak), sprak hij bij TEDx, schreef hij tekst voor de serie Sprekend van Samsung en RedBull. Samen met Tyler Koudijzer vormt hij het spoken word collectief Barguijs. 

Zijn teksten maken je nieuwsgierig, zijn soms confronterend en altijd vanuit zichzelf. Ivan schrijft uit noodzaak, een manier om zichzelf uit te drukken en om een plek van rust in zichzelf te vinden. Door gevoel van zichzelf of van anderen om te zetten in woorden, naar een taal waar naar geluisterd wordt, vindt hij kracht in zijn kwetsbaarheid en ontdekt hij woord voor woord wat belangrijk is. 

Volg Ivan hier op zijn sociale: Instagram

Ook samenwerken met Spraakuhloos?

Werk samen met Spraakuhloos voor je woordkunstprogrammering op evenementen en festivals, spoken word workshops, een exclusief spoken word stuk voor jouw organisatie, bedrijf of stichting: er is van alles mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.