Home 5 Media 5 Tell ‘em 2021 Theater Zuidplein

Tell ‘em 2021 Theater Zuidplein

Spraakuhloos presenteert: Tell ‘em – het spoken word festival met Zaïre Krieger en Harry Mack (LA).

Op vrijdag 15 oktober vindt het woordkunstfestival Tell ‘em plaats in Theater Zuidplein in Rotterdam. Met o.a. Zaïre Krieger en de uit LA afkomstige freestyle rapper Harry Mack.

Internationale gast

Dit jaar staat multi-talent en freestyle rapper Harry Mack op de line-up van Tell ‘em. Hij staat bekend om zijn waanzinnige freestyle raps, waarmee hij menig grote rappers zoals Kendrick Lamar en Joey BadA$$ heeft verbaasd. Tijdens Tell ‘em creëert Harry Mack on the spot een rap met door het publiek gekozen woorden. 

Zaïre Krieger

Zaïre Krieger is geen onbekende in de spoken word-wereld, maar na de vertaling van The Hill We Climb, het inauguratiegedicht van Amanda Gorman, is Zaire niet meer te missen. Daarnaast is ze de winnares van de Spoken Award 2019. Haar doortastende, schurende en ware woorden laten je stilstaan bij wat echt belangrijk is.

Naast Harry Mack en Zaïre Krieger staan er nog meer artiesten, zoals Sjaan Flikweert, wiens korte film is genomineerd voor de Best Dance Film Lonely Wolf Festival en getoond wordt tijdens Tell ‘em. Maar ook Kevin Groen, Jowi Kemper en Geoffrey van der Ven, die de hoofdrol speelde in een spoken word video voor het Eurovisie Songfestival dit jaar, staan op het podium. 

Jaarlijks festival

Tell ‘em vindt elk jaar plaats om je kennis te laten maken met de alomvattende woordkunst. Op het festival wordt spoken word, proza, storytelling en rap vertegenwoordigd door tal van artiesten.