Home 5 Open Mic

Open Mic

Spraakuhloos is ooit begonnen als open podium voor woordkunst en nog steeds vinden wij dat podium aanbieden aan nieuw talent nog even belangrijk. Gemiddeld 6 keer per jaar zetten wij een microfoon neer speciaal voor jou. En al jaren komen de mooiste talenten langs.

VOLGENDE EDITIE

21 maart

Open podium

In 2014 organiseerden we ons eerste open podium. Dat was zo’n succes, dat de toon direct was gezet: open podia waren een feit. Vanaf dat moment organiseerde Spraakuhloos zo’n tien open podia per jaar. In 2020 is er ook een online versie ontstaan, omdat we vanwege de coronamaatregelen geen open podia konden organiseren. Tijdens deze online edities hebben we genoten van talenten die hoe dan ook mensen wilden entertainen, hun performance wilden verbeteren en dingen te zeggen hadden die gehoord moesten worden.

Voor wie

Het open podium is een vrij te beklimmen voor (opkomend) artiesten. Wil je weten hoe het is om voor het eerst op het podium te staan, wil je iets nieuws uitproberen of wil je juist meer podiumervaring opdoen? Alles kan. En belangrijk om te weten: het open podium is niet enkel voor spoken word. Schrijf je prachtige essays, ben je een rapper, beginnend cabaretier of blaas je iedereen weg als beatboxer: je bent welkom op ons open podium. 

Waar

De open podia worden georganiseerd op diverse locaties in Rotterdam.

Hoe meld ik me aan

Inschrijven is op locatie vanaf een uur voor de start. First come, first serve (maar meestal lukt het wel om iedereen mee te laten doen). 

Je hoeft dan alleen je te vertellen wie je bent, hoe oud je bent, je postcode, je email-adres en wat je komt laten zien. We willen graag weten wie er bij ons op het podium staat en hoe we contact met je op kunnen nemen. 

Voor bezoekers

Toegang en deelname aan de open mics zijn gratis.