Home 5 Podcast

Podcast

In de Spraakuhloos podcast Wat zeggie?! gaat Geoffrey van der Ven in gesprek met artiesten over een actueel onderwerp. De podcast is beschikbaar op verschillende platformen.

VOLGENDE EDITIE

N.T.B.

Podcast

De podcast Wat Zeggie?! is in augustus 2021 voor het eerst verschenen. Samen met Geoffrey van der Ven ontwikkelde we een podcast waar we meer tijd besteedden aan de artiest. Tijdens evenementen was exclusieve aandacht, een diepgaand gesprek of bijzondere vragen niet mogelijk, omdat we afhankelijk waren van tijdsdruk. We besloten daarom een podcast te maken waar we de tijd konden nemen om écht gesprekken met artiesten te hebben, een plek waar we de mens achter de artiest konden laten zien. 

Inmiddels heeft Geoffrey de microfoon overgedragen aan Nelly dos Reis. Zij presenteert acht keer per jaar Wat Zeggie?! waar ze dieper ingaat op wat woordkunst is, artiesten beter leren kennen, een kijkje krijgen in hun creatieve proces en waar ze elkaar allemaal op een bepaalde manier zullen inspireren. Wat Zeggie?! gaat acht keer per jaar diep in de wereld van de woordkunst.

Luister alle afleveringen via Spotify of hier op de website.