Home 5 Samenwerkingen

Samenwerkingen

Werk samen met Spraakuhloos voor je woordkunstprogrammering op evenementen en festivals, spoken word workshops, een exclusief spoken word stuk voor jouw organisatie, bedrijf of stichting: er is van alles mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Foto door: Garryl Tjon 

Kunstlab

In december 2021 organiseerde Spraakuhloos Kunstlab Rotterdam. Kunstlab Rotterdam is voor iedereen die werkzaam is in de culturele sector. Tijdens deze tweedaagse (werk)sessie gingen cultuurmakers van Rotterdam in op het onderwerp: We gaan door! De Rotterdamse cultuursector in-en na corona. Spraakuhloos organiseerde Kunstlab met de intentie een stem te geven aan instellingen die in het verleden niet altijd gehoord zijn. Cultuurmakers konden o.a. in gesprek met Renee Trijselaar (Well Played), Leal van Heerwaarden (Dutch Dance League), Indirah Tauwenaar (House of Urban Arts), Stefanie Vermeieren (IMPACT) en Paul Rutten (Research Professor Creative Business Hogeschool Rotterdam)

Foto door: Sammie Sedano

RSCW

In 2021 heeft Spraakuhloos samenwerking met Rotterdam Street Culture Week een reeks van acht cross over video’s geproduceerd waar spoken word en street culture samenkwamen.
Videoproductie: Afuro Films  http://www.afurofilms.com
Sound scapes: Eetie Eet Sound Design https://www.instagram.com/eetieeetsd/

Foto door: Rosa Quist

O. Festival 

Het programma ICONS van O. Festival is een cross-over eerbetoon aan de kracht van vijf fenomenale en iconische vrouwelijke stemmen: Aretha Franklin, Cesaria Evora, Maria Callas, Lata Mangeshkar en Bülent Esroy. Een bijzondere multidisciplinaire ervaring met muziek, spoken word, street art en (paal) dans. Voor dit programma cureerde Spraakuhloos verantwoordelijk de spoken word artiesten.