Home 5 Geen categorie 5 Koningsdag geeft podium aan Spoken Word

Koningsdag geeft podium aan Spoken Word

Wauw, wat een toffe opdracht mochten wij binnenhalen voor maar liefst drie van onze agency artiesten. Ivan Words en Tyler Koudijzer (samen ook wel bekend als de Barguijs) en Zaïre Krieger zijn uitgenodigd om de stage te rocken voor Koningsdag in Rotterdam. Niet 1, maar wel 2 podia worden door de woordkunstenaars overgenomen in grote, interdisciplinaire acts.

Zaïre zal in Ahoy de andere grote Rotterdamse artiesten Winne en Davina Michelle vergezellen op de main stage van het Koningsdagconcert op 19 april 2023. In de line-up vind je ook andere bekende Rotterdammers, zoals Broederliefde en Gerard Cox. Een groot festijn dus, waar Spraakuhloos natuurlijk niet mocht ontbreken 😉 Een week later op Koningsdag op 27 april 2023 kun je ons ook vinden; Ivan en Tyler treden samen met de Marinierskapel der Koninklijke Marine en dansers van Scapino Ballet op bij Plein 1940 naast Leuvehaven. Grootse shows, grootse artiesten in onze grootse stad.

Wij zijn enorm trots op deze kunstenaars, die hun woorden zullen brengen aan een groot publiek. Niet alleen de aanwezigen, maar ook de mensen thuis kunnen meegenieten en geraakt worden via NTR op NPO 2 (Koningsdagconcert) en NOS (Koningsdag). Blij om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het breder bekend maken van Spoken Word in Nederland.