Home 5 Geen categorie 5 New Artists Alert @ Spraakuhloos Agency

New Artists Alert @ Spraakuhloos Agency

Spraakuhloos Agency heeft drie nieuwe artiesten getekend! Zaïre Krieger, Geoffrey van der Ven en Benzokarim zijn al hard aan de spreekwoordelijke weg aan het timmeren en zijn per maart 2023 opgenomen in ons bestand, nu tellend zes artiesten. En dat is niet zomaar: Zaïre is bekend van de vertaling van Amanda Gormans’ bundel The Hill We Climb, Geoffrey is op tour met zijn eigen theatervoorstelling Het is niet Nieuw, en Benzokarim bracht in november vorig jaar zijn debuutbundel El Ghorba uit. Zwaargewichten in onze spoken word community dus, waar wij al vaker mee hebben mogen samenwerken. Nu wij officieel de hand hebben geschud, mogen wij ook deze woordkunstenaars ondersteunen in hun professionele carrière, zodat zij zich kunnen blijven focussen op het artistieke gedeelte van artiest zijn.

Spraakuhloos Agency

Begin dit jaar lanceerden wij dé Agency voor spoken word artiesten. Met deze agency ondersteunen we de artiesten op diverse vlakken, zoals het creëren van eigen projecten en producties door ons te concentreren op de fondsaanvragen die daarbij horen. De artistieke groei van de artiesten staat voorop en is een van de belangrijkste factoren van Spraakuhloos Agency. Onze tijd en kennis zullen we zoveel mogelijk investeren, zodat hun idee uitmondt in een tastbaar project, voorstelling of productie.

Al onze artiesten zijn te boeken via agency@spraakuhloos.com voor een tekst op maat, voordracht, voorstelling of workshop.