Home 5 Geen categorie 5 Spraakuhloos The Agency

Spraakuhloos The Agency

Het is de tweede dag in het nieuwe jaar, en we trekken nu alweer de champagne open! We zijn heel trots, en blij, dat we eindelijk kunnen vertellen dat Spraakuhloos Agency een feit is! Vorig jaar hebben we er keihard aan gewerkt om de agency vorm te geven om het vandaag te kunnen lanceren. We hebben direct Ivan Words, Tyler Koudijzer en Amara van der Elst aan ons spoken word roster toe mogen voegen. We exploderen bijna van trots, kunnen we jullie vertellen. 

Voor Spraakuhloos is dit een nieuwe weg die we inslaan, en daar hebben we heel veel zin in. We zullen ervoor zorgdragen dat de belangen van onze artiesten altijd voorop staat. Met de agency ondersteunen we de artiesten op diverse vlakken, zoals het creëren van eigen projecten en producties door ons te concentreren op de fondsaanvragen die daarbij horen. De artistieke groei van de artiesten staat voorop en is een van de belangrijkste factoren van Spraakuhloos Agency. Onze tijd en kennis zullen we zoveel mogelijk investeren, zodat hun idee uitmondt in een tastbaar project, voorstelling of productie. 

En natuurlijk zijn de artiesten boeken via agency[@]spraakuhloos.com voor een tekst op maat, een voordracht, een voorstelling.