Home 5 Media 5 Wat Zeggie?! seizoen 2 is gestart

Wat Zeggie?! seizoen 2 is gestart

In seizoen twee van Wat Zeggie?! gaat Nelly Dos Reis in gesprek met woordkunstartiesten over de kunstvorm, wie zij zijn en krijgt ze een exclusief kijkje in het creatieve proces van deze artiesten. Dit seizoen bevat acht afleveringen en de eerste met Derek Otte staat inmiddels online

Over Wat Zeggie?!

De podcast Wat Zeggie?! is in augustus 2021 voor het eerst verschenen. Samen met Geoffrey van der Ven ontwikkelde we een podcast waar we meer tijd besteedden aan de artiest. Tijdens evenementen was exclusieve aandacht, een diepgaand gesprek of bijzondere vragen niet mogelijk, omdat we afhankelijk waren van tijdsdruk. We besloten daarom een podcast te maken waar we de tijd konden nemen om écht gesprekken met artiesten te hebben, een plek waar we de mens achter de artiest konden laten zien. Inmiddels heeft Geoffrey de microfoon overgedragen aan Nelly dos Reis. 

Over Nelly

Nelly dos Reis is geboren en getogen in Rotterdam en draagt met trots haar Kaapverdiaanse roots. Ze haalt haar motivatie en inspiratie uit verhalen van verschillende mensen die zij dagelijks leert kennen. Hierdoor wilt zij niets liever dan mensen raken met de kracht van storytelling. Zo maakte ze in samenwerking met de VPRO haar eerste documentaire genaamd ‘Liever kroes’ en werkt ze keihard aan haar carrière als presentatrice, vlogger en programmamaker.